The Oriental Chef
Company address
Location:
الإمارات العربية المتحدة, دبي , Silicon Oasis , Cedre Shopping Center , Shop Number 33/34, Next to Spineys
Service types
الماكولات و المشروبات
الطعام
خدمة توصيل الطعام
أنواع الطعام / المطابخ
أنواع الوجبات
أسلوب
المطبخ النباتي
عشاء غير رسمي
عائلة
خدمة الطعام الخارجي
تسليم الأغذية المنزلية
المطبخ الصيني
حلويات
المطبخ الياباني
المطبخ التايلاندي
تناول الطعام طوال اليوم
وجبة عشاء
غداء
المقبلات الصينية
ديم سم الصيني
سلطات صينية
الحساء الصيني
دجاج و بط صيني
لحم البقر الصيني
سمكة صينية
جمبري صيني
أطباق نباتية صينية
نودلز الأرز الصينية
الأطباق الصينية
حلوى صينية
المشروبات الصينية
المقبلات اليابانية
الحساء الياباني
سلطات يابانية
سوشي رولز
نيجيري
ساشيمي
بينتوس
خضار
أطباق
مشروبات
الحلويات اليابانية
المقبلات التايلاندية
سلطات تايلاندية
شوربات تايلاندية
طبق رئيسي تايلاندي
مقلي الويك التايلندي
الأرز والمعكرونة التايلاندية المقلية
الأطباق الجانبية التايلاندية
الحلويات التايلاندية
المشروبات التايلاندية
مطاعم
About company
The Oriental Chef is Authentic Thai, Chinese and Japanese Restaurant. Located at Cedre Villa Community Center, Dubai Silicon Oasis, Dubai, UAE.
Blending elements of several Southeast Asian traditions, Thai cooking places emphasis on lightly prepared dishes with strong aromatic components. The spiciness of Thai cuisine is well known. As with other Asian cuisines, balance, detail and variety are of great significance to Thai chefs. Thai food is known for its balance of three to four fundamental taste senses in each dish or the overall meal: sour, sweet, salty, and bitter.
A meal in Chinese culture is typically seen as consisting of two general components: main food - a carbohydrate source or starch, typically rice, noodles and accompanying dishes - of vegetables, fish, meat, or other items.
Chopsticks are the primary eating utensil in Chinese culture for solid foods, while spoons are used for drinking soups. Food is usually prepared in bite-sized pieces (except fish, crabs and so on), ready for direct picking up and eating. Traditionally, Chinese culture considered using knives and forks at the table "barbaric" due to fact that these implements are regarded as weapons. It was also considered ungracious have guests work at cutting their own food. 